Akupunktur &
Laserklinik I Farum & Furesø


Hurtig hjælp når det gør ondt

Min baggrund

Jeg begyndte allerede som 15 årig at interessere mig for alternativ behandling. Grunden var at min mor fik konstateret en fremskredet brystkræft og blev i løbet af nogle år opgivet af den etablerede lægevidenskab. Men men men – man skal aldrig give op, og det gjorde vi i min familie heller ikke. Min mor var kun 42 år, da hun fik sin kræft diagnose og 45 år, da man fra hospitalets side opgav hende. Jeg havde i mellemtiden fundet frem til en alternativ behandlingsform, som viste sig, sammen med hospitalets sidste behandlingsforsøg, at blive hendes redning. Jeg mistede først min mor for få år siden – hun blev 75 år gammel.

Da jeg først havde erfaret, hvad alternativ behandling var i stand til, måtte jeg bare vide mere om denne spændende og fascinerende verden, og jeg har lige siden suget viden til mig og gør det stadig.

Jeg valgte derfor på et tidspunkt at uddanne mig som laserbehandler og akupunktør, da disse to behandlingsformer supplerer hinanden rigtig godt. Jeg er uddannet af laserterapeut Anni Norling i laserbehandling, af akupunktør Tommy ”Nihaw” Iversen i traditionel kinesisk akupunktur, som er meget velegnet til lidelser i vores organer, af akupunktør John Boel i bl.a. behandling af hovedsageligt smerter og i særdeleshed øjenlidelser samt af Dr. Richard Tan i balance metoden.

Akupunktur kan desuden bruges til ansigtsbehandling, således at de fine rynker glattes ud og de dybere ansigtsfurer formindskes.

En særlig akupunktur metode anvender jeg til at afbalancere dig efter den årstid vi er på vej ind i, således at du bliver mere modstandsdygtig overfor f.eks. kulde, varme, fugt og tørhed – alt efter hvilken årstid vi befinder os i.

Akupunktur er også velegnet til ting som rygestop, overvægt og ordblindhed.